top of page

herbeleef de coming home zoneSkylux

De missie van Skylux is het binnenhalen van daglicht bij jou thuis. Deze keer deden ze dat ook in het BMCC: ze namen hun dakraam gewoon mee naar hun stand. Iedereen weet daarnaast dat de juiste lichtinval cruciaal is voor een foto. Je hebt ongetwijfeld je ogen niet hoeven dichtknijpen bij hun photobooth.


Lees meer over Skylyx.


Deceuninck

Een modulair terras leggen klinkt nu misschien wat random, maar op hun stand nam je gewoon de proef op de som. Was je dan ook nog eens het snelste? Dan heb je dat wielrennerstruitje van Alpecin Fenix vast al ingelijst boven je bed hangen, of niet soms?


Lees meer over Deceuninck.


Fluvius

Fluvius is all around us. Je kon toonbeelden van oude en nieuwe straatverlichting en een parcours van elektrische kabels over heel hun stand vinden. Van hoogspanning tot een elektrische cabine op de hoek van de straat, tot waar de ondergrondse kabels je huis binnen gaan.


Lees meer over Fluvius.


Bouwkantoor Danneels

“Bij bouwbedrijf Danneels zijn de jongeren aan zet”. Of eigenlijk aan slag, bij hun nagelblok. Je kon laten zien wat jij in huis had terwijl je bij Danneels, deze keer letterlijk, spijkers met koppen slaat.


Lees meer over Bouwkantoor Danneels.


Van Marcke

Je hebt het wit-blauwe zeepaardje van hun logo vast al wel eens gezien. Van Marcke is dan ook vooral bekend voor hun badkamers, maar ze trekken ook steeds vaker de kaart van hernieuwbare energie voor in huis. Daarom vulden ze hun stand alsof het een toonzaal van al hun producten samen was: van douchecabine tot ventilatiesysteem en warmtepomp.


Lees meer over Van Marcke.


AGC

Geen project is te groot of te gek voor AGC Glass Europe. Op hun stand toonden ze waar ze zoal mee bezig zijn, denk: zonnepanelenpark in Dubai of het glas voor de Ghelamco Arena. Crazy right? Over crazy gesproken, er is altijd tijd voor een lach. Daarom brachten ze enkele lachspiegels mee, want ja, ook dat maken ze.


Lees meer over AGC.


CEBEO

Voor deze distributeur van allerlei elektrisch en elektotechnisch materiaal zijn innovatie, Industrie 4.0 en de Industrial Internet of Things als tweede natuur. Hoe ze dit tonen? Via een simulatie natuurlijk! Je kon het magazijn en hun productieproces verkennen terwijl je geen enkele stap in de echte fabriek moest zetten. Oh how we love technology.


Lees meer over CEBEO.Renson

Tijdens de pandemie konden we er bijna niet omheen: ventilatie en staycations. Hier komen de producten van Renson in beeld. Ze brachten ventilatieboxen met sensoren voor vochtigheid, geur en CO2 mee en via een configurator kon je in 3D zien hoe een terrasoverkapping eruit zou komen zien.


Lees meer over Renson.


Unilin Group

Een robot die voor jou op een plankje ‘See you soon’ schrijft? Unilin had het. Ze zetten in op innovatie en duurzame technologie voor in hun fabriek, dus wat beter mee te nemen dan een robot die daar elke dag gebruikt wordt?


Lees meer over Unilin Group.


Novy

We hebben het allemaal in huis, maar wie weet er nu echt hoe een dampkap er vanbinnen uitziet? Degenen die de stand van Novy bezochten alleszins wel! Er stonden afgewerkte én half afgewerkte producten en prototypes om te tonen wat er schuil gaat in een kookplaat of dampkap.


Lees meer over Novy.


Comments


bottom of page