top of page
MNM WIT.png

graduation night

 12 mei 2022 
 bmcc brugge 
 19u00 - 23u00 

ontdek hoe jouw toekomst eruit ziet op ons afstudeerevent

met o.a. free food & drinks, talks met experten en een optreden van camille

meet

Ga op hoogtechnologische ontdekkingsreis en ontdek met eigen ogen hoe futureproof de West-Vlaamse bedrijven écht zijn. Ontmoet gepassioneerde medestudenten die in hetzelfde schuitje als jij zitten. En netwerken maar: maak een praatje met meer dan zestig aanwezige bedrijven. Zet je beste beentje voor en ga met een job naar huis!

take a seat

Tijd om nog één keer plaats te nemen in de aula. De toekomst zal heel wat uitdagingen met zich meebrengen, die experts graag uit de doeken doen. Ze zullen thema’s aansnijden als de arbeidsmarkt, de woonvormen van morgen of financiële vraagstukken. Zo ben jij alvast voorbereid op de vragen waar je binnenkort mee geconfronteerd zal worden.

Jelle Jansegers Photography_PREVIEW_MNMWHATSNEXT_VOKA-5901.jpg
Jelle Jansegers Photography_PREVIEW_MNMWHATSNEXT_VOKA-5821.jpg

drink & eat

De liefde gaat door de maag; da's voor studenten niet anders, toch? Wij sturen jullie met een gevulde rugzak aan kennis en een gevulde maag naar huis. Samen met onze partners trakteren we je op een hapje en drankje bij aankomst én op de beste friet die de West-Vlaamse bodem te bieden heeft. Smakelijk, schol en santé!

enjoy the beats

Op de MNM graduation night kan een knallende playlist en stiekem danspasje niet ontbreken. Verteer al die nieuwe kennis en boeiende gesprekken op de best mogelijke manier: met een feestje! Wij zorgen voor een live optreden van de West-Vlaamse trots Camille, zorg jij ervoor dat je dansbenen ingesmeerd zijn?

Jelle Jansegers Photography_PREVIEW_MNMWHATSNEXT_VOKA-5759.jpg
CAMILLE2.jpg

expeditie

meer dan 60 organisaties staan te popelen om je te ontmoeten op 12 mei

praktisch

bereid je voor op MNM what's nxt

Wil je je bezoek alvast voorbereiden? Ontdek hier alles over de locatie en bereikbaarheid én over het programma; Vergeet je ook niet in te schrijven om je gratis toegangsticket te verzilveren én print de QR-codes die je ontvangt af.

No stress! Het hele event is gratis. Bovendien laten we je niet vertrekken met een lege maag. Met dank aan onze partners.

JM220406_item29_logobalk-01.png
JM220406_item29_logobalk-01.png
JM220406_item29_logobalk-01.png
JM220406_item29_logobalk-01.png
6.png
bottom of page