top of page
2.png

Ontmoet Van Marcke: een hecht team van zeepaardjes

zone 

coming home

website

Ken je dat wit-blauwe logo met dat zeepaardje? Het is de mascotte van Van Marcke! Je kent hen misschien vooral van hun badkamers, maar wist je dat ze ook wellnesstoestellen, energiezuinige verwarmingsinstallaties en klimaatregeling verkopen? Ze trekken steeds meer de kaart van hernieuwbare energie en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Hun missie? Ervoor zorgen dat het heerlijk leven is in jouw woning.

Worden je ouders ook gek als je thuis de deuren en vensters open laat staan terwijl de chauffage loeiend heet staat? Dat is niet zo raar, want de energieprijzen blijven stijgen en duurzaam verwarmen wordt met de dag belangrijker. Ook de regelgeving wordt hieraan aangepast: zo worden warmtepompen in de toekomst meer en meer verplicht in nieuwbouwwoningen. Maar hoe werkt zo’n warmtepomp juist? De experten van Van Marcke weten er alles van.

Klinkt dat als muziek in de oren? Ben je commercieel ingesteld of heb je technisch inzicht? Dan kan jij ook deel uitmaken van de zeepaardjesfamilie, want ze zoeken momenteel meer dan 50 nieuwe medewerkers!Bij Van Marcke kan iedereen zichzelf zijn én zichzelf ontwikkelen dankzij het Van Marcke College. Daarnaast is er een Feel Good programma dat waakt over het mentaal én fysiek welzijn van elke medewerker. Aan doorgroeimogelijkheden ook geen tekort: Van Marcke werft niet aan voor een job, maar voor een hele carrière!

bottom of page