top of page
2.png

De techniekers van Cebeo: de adviseurs bij uitstek

zone 

coming home

website


Dit jaar blaast Cebeo honderd kaarsjes uit. Cebeo is de marktleider in de distributie van elektrisch en elektrotechnisch materiaal. Ze verkopen (LED) verlichting, domotica, warmtepompen, ventilatie, HVAC, kabels, huishoudelektro en allerlei soorten gereedschap.Deze materialen worden in de residentiële en tertiaire markt toegepast. Daarnaast worden ze door eindgebruikers en machinebouwers in de industrie ingezet.

Als marktleider is Cebeo toonaangevend op het vlak van dienstverlening aan de klanten, dankzij een uitgebreid filialennetwerk gebaseerd op nabijheid, passende logistieke en e-business oplossingen en hoogstaande technische competenties.

Cebeo ziet het leven door een groene bril met hun GREEN & SMARTproject. In deze tijden van energietransitie, verbouwingsgolven, stijgende energieprijzen en elektrische wagens zetten zij alles op alles om innovatieve oplossingen te bieden. Zo kunnen hun klanten snel schakelen en future-proof aan de slag gaan.

Ook voelt Cebeo zich als een vis in het water in Industrie 4.0 en de Industrial Internet of Things. Ze kennen de voor-en nadelen van digitalisering van de industriesector en kunnen hierop inspelen. Valt een fabriek bijvoorbeeld onverwachts stil? Dan moet die op afstand terug opgestart kunnen worden. Ah ja, logisch!

De techniekers van Cebeo zijn méér dan dat. Ze nemen hun klanten bij de hand en zoeken samen de juiste producten uit. Ze kennen de nieuwigheden en trends op de markt vanbinnen en vanbuiten en zijn het centraal aanspreekpunt voor de klanten. Advies nodig over het kiezen van een schakelaar voor een bepaald type verlichting? Eén adres: de techniekers van Cebeo!

bottom of page