top of page
BLAUW+APPELBLAUWZEEGROEN.jpg

praktisch

Op deze pagina vind je alle info over het programma en de locatie van ons evenement. Vergeet je niet in te schrijven via en neem je QR-codes afgedrukt mee!

programma

programma

10u00 - 17u00

West-Vlaanderen is futureproof. En als je dat nog niet gelooft, dan bewijzen we het maar al te graag. Ga op supercoole, hoogtechnologische expeditie en ontmoet meer dan 60 organisaties op onze beursvloer. Zij vertellen en demonstreren hoe ze elke dag duurzaam en innovatief te werk gaan. Sluit je ontdekkingsreis af met een heerlijke, gratis snack van West-Vlaamse bodem!

locatie

locatie
001-BMCC_Brugge-1-960x653.jpg

Het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge (BMCC) is de ideale locatie voor bijzondere events, congressen en beurzen. Naast de indrukwekkende benedenverdieping met een oppervlakte van 4.500m² – perfect voor beurzen, grotere publieksevents en concerten – is er het congresgedeelte op de bovenverdieping.

hoe geraak ik er?

hoe raak ik er?

te voet

Het BMCC ligt op 10 minuten wandelen van het station en op wandel- en fietsafstand van de Brugse hotels en toeristische bezienswaardigheden.

met de fiets

Brugge is een compacte stad, je fietst dus overal makkelijk naartoe. Onder het BMCC is eveneens een ruime ondergrondse fietsenstalling voorzien.

met het openbaar vervoer

Het treinstation is gelegen op enkele minuten van het BMCC.

Alle informatie, de dienstregeling en tarieven vind je op de website van de NMBS en De Lijn.

met de auto

De dichtstbijzijnde publieke parkings zijn Interparking Centrum – Zand en Centrum – Station. Boek online je parkeerplaats.

bottom of page