top of page
2.png

Renson haalt het buitenleven naar binnen –en omgekeerd!

zone 

coming home

website

Het Coronatijdperk leerde ons heel wat lessen. Onze glimlach is mooier zonder mondmasker. Het doet deugd onze vrienden en familie vast te pakken. Maar ook: onderschat nooit de kracht van ventilatie. Hier kunnen de producten van Renson een grote rol spelen.Van ventilatie over zonwering naar gevelbekleding of terrasoverkappingen: stuk voor stuk zorgen ze voor een comfortabele én gezonde woon-, werk-of leefomgeving, binnen én buiten.

Dit Belgische familiebedrijf zet natuurlijke elementen zoals lucht en licht op een slimme en duurzame manier in om energiezuinig én comfortabel te kunnen wonen. Zo maakt de combinatie van screens en intensieve ventilatie dat een airco flink wat minder overuren hoeft te maken. En dat is goed voor onze planeet.

Duurzaamheid staat ook voorop met een digitaal aangestuurde productie op energie uit eigenzonnepanelen, een minimum aan afval en hergebruik van alle afvalwater. Met 100% recycleerbaar aluminium als belangrijkste grondstof, blinken ook de producten zelf uit in duurzaamheid.

Renson doet de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. De Coronatijd leerde ons ook dat een staycation in eigen tuin een zonnig alternatief kan zijn voor een vakantie in het buitenland. Waarom niet genieten van een drankje en een hapje onder je terrasoverkapping? Zelfs bij minder mooi weer kan het perfect.

En er is meer: de producten zien er nog eens goed uit ook. Ze ogen strak, zijn modulair opgebouwd en zo ontworpen dat ze voor een echte meerwaarde zorgen in een totaalproject. De bekroning voor dit werk? Renson won al meer dan eens prijzen en (design) awards voor hun knappe producten!

bottom of page