top of page
2.png

Novy: jouw ultieme gezelschap in de keuken

zone 

coming home

website

Ben jij een keukenprins(es) of heb je je persoonlijke chef-kok in huis? Wie het ook is die in de potten roert, één ding is zeker: de dampkap en kookplaat staan aan! En die kunnen zomaar eens gemaakt zijn door Novy in Kuurne. Dit innovatieve en internationale bedrijf is in België namelijk dé nummer 1 in kookbeleving.

Ooit startten ze als fietsenfabrikant, maar vandaag weten ze perfect wat jij wil in je keuken. Dampkappen en kookplaten hoeven niet lelijk of saai te zijn. Tegenwoordig worden functionaliteit, design en sfeer lekker met elkaar gecombineerd. En er is meer: de toestellen maken jouw leven makkelijker. Ze passen zich aan aan je behoeften én zijn zelfs te bedienen via een app. The future is now, da’s duidelijk!

Novy vindt duurzaamheid erg belangrijk. Hun producten gaan lang mee, zijn makkelijk te herstellen en werken energiebesparend. Bovendien zet Novy ook in op een productieproces met een lage voetafdruk en worden er onderdelen gerecycleerd. Innovatief, duurzaam én kwalitatief dus. What’s next: jouw keukenidee?!

bottom of page