top of page
2.png

Fluvius: tot bij iedereen

zone 

coming home

website

Bij Fluvius weten ze wat te doen iedere dag. Zij zorgen ervoor dat je bij je thuis, op school of op kantoor elektriciteit kan gebruiken. Maar de energiesector staat niet stil, en daarom zijn ze bij Fluvius constant bezig met nieuwe ontwikkelingen.

Heb jij vandaag al een voertuig van Fluvius gezien? Ze waren vandaag weer met honderden op pad om jou te voorzien van de nodige stroom. De laatste jaren is het energielandschap sterk veranderd.Denk maar aan hernieuwbare energie met windmolens en zonnepanelen. Daar speelt Fluvius zeker een rol, maar de energie van de toekomst omvat zoveel meer. Zo heb je wat ze noemen de verledding van Vlaanderen: het vervangen van oude, veel verbruikende lichtbronnen door ledlampen. Op die manier wordt er ongelooflijk veel energie bespaard. En dat is dan weer goed voor het milieu. Nog milieuvriendelijk zijn de digitale meters. Op een digitale meter kan je zelf zien hoeveel je verbruikt en wat het beste tijdstip is om je elektrische toestellen te gebruiken. Fluvius zorgt bovendien ook voor aardgas, warmte, riolering en telecom in Vlaanderen.

Je ziet: bij Fluvius word je slimmer. Je leert er slim omgaan met energie én je leert er bij over de toekomst. En deze motor van de maatschappij heeft bovendien nog heel wat slimme mensen nodig om die toekomst uit te bouwen. Goesting gekregen? Kom zeker eens langs!

bottom of page