top of page
2.png

Bij bouwbedrijf Danneels zijn de jongeren aan zet

zone 

coming home

website

Hoe gaan we wonen in de toekomst? Hoe kan een jonge starter binnenkort zijn eerste woning nog kopen? Hoe maken we wonen betaalbaar voor iedereen? Dat zijn enkele van de hamvragen waar projectontwikkelaar Danneels zich elke dag over buigt. Om die vraagstukken te beantwoorden doet het graag een beroep op jongeren: zij bepalen mee hoe wij met z’n allen in de toekomst zullen wonen. Hoe wij met energie zullen omgaan. Welke woonvormen er zullen ontstaan. En nog zo veel meer.

Meer nog: de medewerkers van deze projectontwikkelaar voelen zich mee verantwoordelijk voor onze woontoekomst. In stapelwoningen, co-housing projecten of gasloos bouwen. Jongeren die nu de stap zetten naar de sector, hebben heel wat in te pap te brokken als het gaat om de toekomstvan hun stad of gemeente. Zo denken ze bijvoorbeeld kritisch mee over de invulling van de verlaten Arsenaalsite als nieuwe landmark voor de stad Gent.

Dit familiebedrijf geeft jongeren dan ook veel kansen. Initiatief nemen en doorgroeien? Yes please! Hun motto is Work, Live & Play. Ook schoolverlaters zijn welkom om hun toekomstige woonplaats mee vorm te geven en zich terwijl nog serieus te amuseren ook. Naast hard werk is er op deze werkplek ook altijd plaats voor teambuildings en fun met de collega’s. Groot gelijk!

Wil jij ook deel uitmaken van het team van Danneels, jouw stempel drukken op jouw stad van de toekomst en alles leren over de woningmarkt? Bezoek de stand.

bottom of page