top of page
2.png

Een lichter leven met de vensters van Skylux

zone 

coming home

website

Zeg nu zelf: wat is er beter dan stralen daglicht op je snoet? Je dag is meteen goed begonnen als je je koffietje kan drinken in het eerste ochtendlicht. Wist je zelfs dat studies aantonen dat studenten 25% beter scoren als ze kunnen werken in natuurlijk daglicht? Het is duidelijk op alle vlakken goed voor ons. De missie van Skylux is dan ook om daglicht bij jou thuis binnen te halen.

Dit doen ze al drie generaties lang met hun platdakramen en schuine dakvensters. Bovendien zorgen die ook voor een goeie isolatie en ventilatie in jouw woning. De nadruk ligt in deze tijden van klimaatdoelstellingen en renovatiegolven meer en meer op energiebesparing en een gezond binnenklimaat. Daar weet Skylux wel raad mee! Hun daglichtoplossingen zijn dus niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet.

Skylux ontwikkelt, maakt en verkoopt hun platdakramen en schuine vensters zelf en doet dit op een vooruitstrevende manier. Ze zetten volop in op automatisering, digitalisering en duurzaamheid. Bovendien zorgt het ook voor een goeie en gezonde werkomgeving voor zijn werknemers. Denk maar aan aandacht voor ergonomie, een uitgebreid opleidingsaanbod en zelfs een eigen fitnessruimte.

Skylux ziet de toekomst door een roze bril en rekent op de ambitie, ondernemerszin en creativiteit van de jonge generatie om steeds te blijven innoveren. Voel jij je al geroepen?

bottom of page