top of page

weekly n°3Beste directie, Beste leerkracht,


We’re back for more!


Nog niet ingeschreven? You know the drill!

We herinneren jullie er graag aan dat alle leerkrachten en leerlingen zich individueel moeten inschrijven. Je vindt alles terug op het leerkrachtenportaal: https://www.mnmwhatsnxt.be/leerkrachten.


Het duurt maar een minuutje en je wint er alleen maar bij: zo kunnen jullie makkelijk binnen, kunnen de leerlingen achteraf nog in contact komen met de bedrijven en ontvangen jullie een lekkere snack. Bovendien kunnen we de leerlingen zo toewijzen aan de expeditieleiders, de hands-on workshops en de interactieve talks.


Ontdek de zone yummy

Het zal jullie niet verwonderen dat het in zone YUMMY draait om eten en drinken! Het water komt ons al in de mond…

  • Hou je van het goeie van de natuur? Bij Ardo moet je zijn voor producten met vriesverse groenten, kruiden en fruit.

  • Eerder een carnivoor? Westvlees produceert vers en bereid varkensvlees. Ze hebben zelfs plant-based varianten!

  • De verwerking van voeding heeft best wat voeten in de aarde; gelukkig kunnen producenten rekenen op de machines en oplossingen van AVR, Bruynooghe en CNH Industrial Belgium.

  • Hoe geraakt dat eten dan tot bij ons? Met de transportmiddelen van Stas natuurlijk!

  • Dat lekker eten doorspoelen met een goeie dorstlesser? Tropicana has your back met hun gezonde sapjes.

Last but definitely not least: de toppers van Agristo, Clarebout en Aviko. Zij maken de heerlijkste frietjes én bundelen hun krachten om al onze bezoekers te trakteren op een snack van West-Vlaamse bodem. Die kan je alleen maar claimen met je afgedrukte QR-codes, dus leg een knoop in je zakdoek en vergeet ze niet!


Bikke bikke bik, hap hap hap...

Benieuwd waar je je aan mag verwachten op het event? We bieden iedereen op vertoon van hun QR-codes met veel plezier een sapje van Tropicana aan bij aankomst. Verder nog op het menu? Een frietje met blikje Pepsi en een zakje chips voor onderweg. Klinkt goed? Laat je lunchpakket dan maar thuis!


Spread the love

We merken dat er nog leerkrachten zijn die niet op de hoogte zijn. Dat is natuurlijk jammer! Doe een goeie daad en stuur deze mail naar je collega’s door met sophie@mnmwhatsnxt.be in CC. Wij voegen hun e-mailadres dan toe aan de lijst van gelukkigen die onze weekly drops ontvangen.

留言


bottom of page