top of page
2.png

Wallenius Wilhelmsen: dé innovatieve partner in transport

zone 

industry baby

website

Wallenius Wilhelmsen verzorgt wereldwijd transporten op een duurzame manier. Ze gebruiken elke dag hun verbeelding om nieuwe manieren te vinden om de leveringen van hun klanten succesvol te maken. Ter land of ter zee? Elk transport kunnen zij voor hun rekening nemen. Hoe groter, hoe liever. Klaar om de uitdaging mee aan te gaan? Wallenius Wilhelmsen zoekt volk met een innovatieve mindset en veel goesting. Ze geven je een veilige werkomgeving en gezonde work-lifebalans in ruil.

Bovendien kan je meebouwen aan de toekomst. Je wist natuurlijk al dat elektrische auto’s flink in opmars zijn, maar wist je ook dat Vlaanderen een grote rol zal spelen in deze revolutie? Veel van de wagens zullen geïmporteerd worden via de Zeebrugse faciliteit van Wallenius Wilhelmsen. Deze revolutie vindt dus plaats in jouw achtertuin!

Ook op duurzaamheid zetten ze elke dag in. Sinds 2008 is hun CO₂-uitstoot met 33% verminderd, en daar doen ze tegen 2030 graag nog eens 27% bij. Ambitieus! Om dit te bereiken werken ze onder andere aan ’s werelds eerste roll-on-roll-offschip dat door wind aangedreven is. Wallenius Wilhelmsen zit duidelijk niet stil en breidt zelfs uit om de veranderende markt te kunnen bedienen.

bottom of page