top of page
2.png

Leren, durven, doen bij Syntra West

zone 

beautiful people

website

Tegenwoordig stop je niet met leren na je schoolplicht, maar je hele leven lang. En op al die momenten die ertoe doen heeft Syntra West dé geknipte opleiding voor jou. Zoek je een afstudeerrichting als jongere? Een opleiding in avondonderwijs als twintiger? Wil je als prille dertiger zelfstandig worden of ben je op je veertigste klaar voor een complete carrièreswitch? Wil je je specialiseren na je vijftigste? Je hele leven lang biedt Syntra West de opleidingen die je helpen jouw plannen te realiseren.

Bij Syntra West kan je op verschillende manieren verschillende dingen leren. Bijvoorbeeld hoe je ondernemer kan worden. Keiveel goesting om zelfstandig aan de slag te gaan, succesvol je eigen baas te zijnen de mooiste webshop te maken? Bij Syntra kunnen ze het je leren.

Daarnaast zeggen ze wel eens ‘al doende leert men’. En ook dat hebben ze bij Syntra goed gehoord. Je kan er opleidingen volgen die deels in een atelier of op de werkvloer doorgaan. Die opleidingen bevinden zich in heel uiteenlopende vakgebieden. Denk maar aan meet-en regeltechnieken, voedselproductontwikkelig, interieurstyling, podiumtechnieken ... Je kan het zo gek niet bedenken, of je kan de praktijk en de theorie ervan combineren bij Syntra West.

Tenslotte zet Syntra West ook in op zelfstandig leren. Dit kan via virtual reality, online of via een app. Onderwijs dat in je broekzak past: handig toch? En het maakt je superflexibel bovendien. Je bijscholen, omscholen of gewoonweg scholen: het kan bij Syntra West.

bottom of page