top of page
2.png

een aannemer met een stevige reputatie

zone 

industry baby

website

Infrastructuurwerken, bouwprojecten, innovatieve technieken, grote civiele projecten … Stadsbader doet het allemaal. Zo’n 125 werven in België en daarbuiten worden momenteel bemand door werknemers van Stadsbader en hun herkenbare machinepark. Daarnaast investeert het bedrijf fors in vernieuwingen die bijdragen tot een beter leefmilieu.

Welk traject je ook doet, op alle wegen kom je Stadsbader tegen. Infrastructuurwerken maken deel uit van de corebusiness van Stadsbader. Infra wordt geassocieerd met een hoop lawaai en verkeershinder, maar bij Stadsbader huist een stevige R&D afdeling die ervoor zorgt dat wij ons elke dag veiliger én efficiënter kunnen verplaatsen. Zo ontwikkelden ze bijvoorbeeld een innovatief type waterdoorlatend asfalt, dat ervoor zorgt dat onze nieuwe wegen veiliger en milieuvriendelijker zijn.

De bouwprojecten die Stadsbader neerzet, worden gemaakt met een nieuwe baanbrekende technologie: Building Information Modeling. Je bouwt het gebouw één keer virtueel in 3D en vervolgens op de werf. Dat beperkt fouten of verwarring, en zorgt er ook voor dat het gebouw sneller inzetbaar is.

Stadsbader heeft daarnaast een indrukwekkende vakkennis in technieken. Ze plaatsen o.m. pompinstallaties, zonnepanelen, signalisatieborden, maar ook complexe huzarenstukjes zoals de ‘All Weather Terminal’ in de Gentse Zeehaven, een project dat door Stadsbader sleutel-op-de-deur werd afgeleverd met maar liefst 65 verschillende technieken.

Tenslotte specialiseert Stadsbader zich in grote civiele projecten zoals tunnels, bruggen, kokers, en zoveel meer. Met hun deskundig team van ingenieurs, is geen project te complex.

Een hoop van deze realisaties dragen hun steentje bij tot een groenere of efficiëntere wereld. Je ziet het: bij Stadsbader Group bouwen ze geen luchtkastelen!

bottom of page