top of page
2.png

machines voor de landbouw van morgen

zone 

yummy

website

Kort, maar waar: de planeet heeft onze hulp nodig. De klimaatcrisis en daarbij horende voedingscrisis vragen dringend onze aandacht. Bij CNH Industrial Belgium hebben ze die vraag duidelijk gehoord. Het is tijd om anders aan landbouw te gaan doen! De technologische revolutie die hieruit voortkomt, vindt onder andere plaats in ons eigen West-Vlaanderen.

CNH Industrial heeft goed geboerd: het bedrijf is wereldwijd bekend om de productie van hoogtechnologische landbouwmachines. Maar wist je dat deze machines van de toekomst ook in West-Vlaanderen bedacht en geproduceerd worden? Echt waar, ook dicht bij ons kan je jouw stempel drukken op het landbouwbedrijf van morgen. Want bij CNH Industrial in Zedelgem ontwerpen, ontwikkelen en produceren meer dan 3.000 medewerkers maaidorsers, balenpersen en hakselaars van het merk New Holland. Deze onmisbare machines geven de toekomst van landbouwers en loonwerkers mee vorm. En CNH Industrial wil dat graag op een duurzame manier doen.

CNH Industrial doet graag zaken op een ethische manier. Het bedrijf heeft zich op wereldschaal bovendien geëngageerd om het verschil te maken op vlak van de voedingscrisis, ongelijkheid tussen landen, duurzame landbouw en nog zoveel meer. Daarvoor werken ze bijvoorbeeld samen met de lokale gemeenschappen. Maar ze zetten ook volop in op de ondersteuning en training van jongeren, want dat is de toekomst! Zorg jij mee voor een baanbrekende vernieuwing in de landbouw binnenkort? Gebruik je boerenverstand en ga eens langs bij CNH Industrial Belgium.

bottom of page