top of page
2.png

ARDO: ‘Bieting’ the boring -hypermoderne versheid

zone 

yummy

website

Dat we dagelijks minstens vijf porties fruit en groenten moeten eten, weten we allemaal. Maar let’s be real, wie heeft er tijd om uren groenten te staan kuisen?

Groenten en fruit die meteen na het oogsten ingevroren worden, behouden hun vitaminen en mineralen. Daardoor zijn ze, wanneer ze op jouw bord belanden, nog net zo lekker en vers dan wanneer ze net van het veld kwamen. Ardo brengt dagelijks bij heel wat gezinnen wereldwijd kleur op tafel door vriesverse groenten, kruiden en fruit maar ook vleesvervangers aan te bieden.

Die passie voor de natuur gaat verder dan de eettafel, Ardo probeert doorheen het hele proces de planeet op de eerste plaats te zetten. Bovendien willen ze de sector futureproof maken door sterk in te zetten op productontwikkeling en samen te werken met machinebouwers. Ook al klinkt de groentesector op zich misschien niet bepaald hip, de technologische toepassingen zijn wel hypermodern. Zo zet Ardo, net als bij Tomorrowland, lasers, cameratechnologie en drones in om afwijkingen op te sporen. Maar ze denken ook aan het klimaat door waterspaarbekkens te gebruiken, warmte te recupereren en hun eigen gas en elektriciteit op te wekken.

Dankzij het uitgebreide productgamma helpt Ardo ons ook om duurzamere keuzes te maken. Door vaker plantaardig te eten, kunnen we allemaal hapje per hap je de CO₂-uitstoot verminderen. Ze zijn bij Ardo dan ook terecht fier op de positieve impact die ze hebben op de gezondheid van de mens en de planeet.

bottom of page