top of page
1.png
dive into the future with us!
< terug

Innoveren en ondernemen aan de West-Vlaamse Leie

zone

Industry baby

website

Denk je dat digitaal ondernemen en innoveren enkel kan in grootsteden als Brussel of Antwerpen? Think again! Met een naam als ‘Cronos aan de Leie’ zal het je niet verbazen dat deze bedrijvencluster zich focust op de krachten in en rond West-Vlaanderen.

Hun focus? Innovatie en ondernemerschap. Ze zijn actief in verschillende disciplines en sectoren. Ze maken het verschil door business te combineren met technologie en creativiteit. Zo bedenken ze ideeën voor en mét klanten in multidisciplinaire teams. Hun doel? Jong West-Vlaamse talent doen groeien binnen hun eigen regio en industriële bedrijven meenemen in hun moderne mindset.

Doen termen als IoT, machine learning, artificial intelligence, front-end development en cloud hosting je al wegdromen? Bezoek dan zeker de stand van Cronos aan de Leie en ontdek hun Yard Management maquette. Dit paradepaardje is een knappe voorstelling van verschillende technologieën die een belangrijke rol spelen binnen de bedrijvengroep.

Het model toont vrachtwagens die navigeren op het bedrijfsterrein. Aan de hand van camerasoftware, machine learning en AI worden de kentekens en locaties van de vrachtwagens die aanrijden herkend. De slagbomen gaan open of dicht en de vrachtwagens worden, volledig automatisch, naar één van de docks gestuurd. Op een scherm kan je, tegelijk, al die checkpoints stap voor stap volgen. Een must-see op de beurs!

bottom of page