top of page

herbeleef de yummy zoneTropicana Brands Group

De smoothies en sappen van Tropicana brengen elke dag de zon naar jouw ontbijttafel. Ze maken je niet alleen helemaal wakker, ze bevatten ook essentiële voedingsstoffen zo

dat je klaar bent om elke nieuwe dag met een glimlach te beginnen. Met het slechte been uit bed stappen kennen ze bij Tropicana niet. Iedereen werkt er met een smile op hun gezicht, heb jij het ook gezien in hun filmpje?


Lees meer over Tropicana Brands Group.


Aviko

De modernste frietjesfabriek van Europa staat in het prachtige Poperinge. Voor de gelegenheid werd het nagebouwd in Lego om te tonen dat innovatie en knapperige frietjes hand in hand gaan. Verse patatjes gaan naar binnen en na een parcours van 2 kilometer binnen de muren komen ze als diepvriesfrietjes buiten. Over technologie van de bovenste plank gesproken.


Lees meer over Aviko.


Agristo

Een producent van diepvriesaardappelproducten kan uiteraard niet zonder proevertjes. Hun aanbod op de stand? Loaded fries. En voor thuis? Een set om zelf kroketten te kunnen maken. The sky is the limit voor deze potatoholics en die liefde delen ze maar al te graag om nog meer blije gezichten aan tafel te toveren!


Lees meer over Agristo.

Westvlees

Ze hadden de tafel al voor je gedekt zodat jij helemaal in de barbecue-stemming kon komen. Dat is namelijk wat je kon winnen bij hun wedstrijd: een barbecue-pakket! Je leerde ook nog eens bij over hun bedrijf in de filmpjes terwijl het water je ongetwijfeld al aan de lippen kwam staan.


Lees meer over Westvlees.


CNH Industrial Belgium

CNH Industrial Belgium tackelt niet alleen de landbouwuitdagingen van vandaag als de beste, ook hoe je dit het beste aan studenten toont. Ze maakten hun productie na in hun standje zodat jij foolproof kan uittesten hoe het er in het bedrijf aan toegaat.


Lees meer over CNH Industrial Belgium.


STAS

STAS is er maar wat fier op dat een deel van hun productie in ons eigen Belgenland gemaakt wordt. Zo fier zelfs dat ze een van hun onderdelen meenamen om te tonen hoe hun laswerk eruit ziet. Want ja, het is wel dat werk dat op alle Europese wegen te spotten is!


Lees meer over STAS.


Clarebout

Heb jij de juiste pattatitude aka heb je goed geluisterd naar de uitleg over hun bedrijf? Je kon je kennis testen in de pattatenrace. Of vroeg jij je misschien altijd al af wat buurtbewoners ruiken van hun productie? Clarebout had hun eau de pattate bij, rechtstreeks vanuit de fabriek!


Lees meer over Clarebout.Ardo

Smoothies om te laten zien, of proeven, dat vriesverse groenten, kruiden en fruit

net zo gezond zijn als wanneer ze vers zijn? Dit was de place to be! Met drie verschillende smaken wisten ze hoe ze boring te ‘bieten’ als geen ander.


Lees meer over Ardo.


Bruynooghe

Om te tonen wat ze doen, hadden ze van alles wat mee. Ze hadden hun productieprocessen op een bord uitgeschreven waarbij ze natuurlijk uitleg gaven. Om het visueel voor te stellen, lag er van elke stap in het proces van de wortel een voorbeeld. Van veld tot eindproduct in de winkel. Ook was een medewerker bezig aan het ontwerp van een van hun machines. Geïnteresseerd in hoe dat in zijn werk gaat? Je was meer dan welkom een blik over zijn schouder te werpen en te volgen!


Lees meer over Bruynooghe.


AVR

Aan de hand van hun filmpje toonde AVR wat ze doen. Ze ontwerpen en ontwikkelen slimme machines voor elke fase van de aardappelproductie die ze dan verkopen aan aardappeltelers. Dit allemaal vanuit hun liefde voor de patat en voor innovatie. Deel je deze passie? Op hun stand kon je ontdekken welke job binnen AVR jou op het lijf geschreven is.


Lees meer over AVR.Komentáře


bottom of page