top of page
2.png

Jouw goede keuze voor elk eetmoment

zone 

yummy

website

Wat zal jij eten vandaag? Misschien staat er wel varkensvlees op het menu. En dan komt dat lekker vleesje op je bord misschien wel van Westvlees. Westvlees is een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees. Nochtans opereren ze vanuit het landelijke Westrozebeke. Smaak is waar het bij hen om draait en samen (s)maken ze het verschil.

Met meer dan 55 jaar ervaring is Westvlees een vaste waarde in de voedingssector. Ze maken gebruik van de meest geavanceerde technologieën om de lekkerste cordon bleus, varkenskroontjes, barbecueschotels en vegetarische lekkernijen te produceren. Verwerken, versnijden, invriezen, verpakken en etiketteren … dat doen ze allemaal zelf.

De toekomst voor Westvlees zit vol uitdagingen. Eentje daarvan is alvast ons veranderend eetpatroon. Westvlees speelt daarom steevast in op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Gezien hun expertise in verse voeding voegen ze nu ook plant based producten toe aan hun gamma. Daarnaast zijn ze ook bekommerd om hun energieverbruik. Ze zijn al eventjes zelfvoorzienend op vlak van stroom en hun personeel krijgt de kans om hun wagens op te laden onder hun gigantische zonnepanelenparking. En eten, dat doen ze in hun fantastisch bedrijfsrestaurant.

Westvlees is een echt familiebedrijf. Oké; intussen bestaat de familie al uit 1.400 hechte collega’s, maar het familiale aspect is voor Westvlees écht belangrijk. De manier waarop hun bedrijf georganiseerd is, viel vorig jaar zelfs in de prijzen toen ze tot Best Managed Company gekroond werden.

bottom of page