top of page
2.png

Welkom in de Westhoek: de nieuwe wereld

zone 

beautiful people

website

In het uiterste westen van ons landje vind je een nieuwe wereld: de Westhoek. Misschien ken je de regio vooral voor zijn toerisme, maar er vallen ook een hoop ongekende pareltjes te ontdekken. Zoek je een mooie plek om te wonen, een fijne spot om te werken of een uitdagende ondernemingsplaats? In de Westhoek vindt iedereen zijn draai!

De Westhoek niets meer dan kust-en oorlogstoerisme? Think again! De Westhoek is WOW: je kan er namelijk ontzettend goed Wonen, Ondernemen en Werken. Het duurt niet lang meer of je gaat volledig op eigen benen staan. Nu nog kiezen waar het leven je naartoe zal leiden ... Allereerst: een job vinden. De bedrijven in de Westhoek hebben nog superveel vacatures open, voor mensen van allerlei achtergronden en met verschillende profielen. Er zit dus sowieso iets voor jou bij! Ook wanneer je liever je eigen baas bent, kan je terecht in de regio. Innovatie, duurzaamheid en ondernemingszin zijn slechts enkele woorden die in de ziel van de Westhoek gegrift zijn. En nog een zot voordeel: om aan het werk te gaan, hoef je geen uren in de file te staan.

Op eigen benen of genoeg gespaard? Dan kan je een plek voor jezelf huren of kopen. De regio van de Westhoek heeft nog een hele goede balans tussen steden en groen. Wanneer je hier komt wonen, kan je zeker zijn van een handige afwisseling tussen stedelijk entertainment en rustige natuur. Laat een nieuwe wereld voor je opengaan en kom naar de Westhoek!

bottom of page