top of page
2.png

Tropicana en de wakkermakers

zone 

yummy

website

De wekker gaat –het is weer zo’n ochtend. Je moet naar de les of naar je werk, maar je motivatie lijkt nog in bed te liggen. Dan is het tijd voor een wakkermaker van formaat: het heerlijke vruchtensap van Tropicana. En daar bestaan heel wat soorten in –zelfs een boel soorten waarvan je nog nooit eerder hoorde.

Tropicana maakt al vele jaren mensen met plezier wakker. Met hun breed assortiment aan vruchtensappen is er voor elk warrig ochtendhoofd wel een geschikte wakkermaker beschikbaar. Maar dit betekent geen stop voor het merk, wel integendeel: ze blijven op zoek naar nieuwe trends in de food industry en ontwikkelden zo zelfs enkele speciale sappen die nergens anders te verkrijgen zijn. Heb jij hun speciale Naked sap of hun regenboogsmoothie al eens gezien? Deze zitten nu samen met hun collega-sapjes in 100 % gerecycleerde flessen, want Tropicana engageert zich voor het milieu.

Misschien doet wakker worden jou spontaan denken aan energiedrankjes, maar zeg nu eerlijk: die zijn niet gezond. De smoothies en sappen van Tropicana zijn dat wél. Niet alleen maken ze je helemaal wakker, ook bevatten ze essentiële voedingsstoffen zodat je helemaal klaar bent om een nieuwe dag te tackelen. Ze zijn als het ware de zon op jouw dagelijkse ontbijttafel, met als ultieme doel jou op een lekkere manier wakker te maken!

bottom of page