top of page
2.png

TE Connectivity, waar elke connectie telt

zone 

industry baby

website


Je zat vandaag sowieso al in de auto op weg naar school, naar de winkel of naar de fitness. Maar wist je dat er in elke auto minstens één product verwerkt is van TE Connectivity? Als leider in de industriële technologie leverden ze vorig jaar biljoenen producten aan klanten in de luchtvaart, telefonie, medische wereld en automobielsector. Hun doel? Een veilige, duurzame, productieve en vooral verbonden toekomst. Die willen ze creëren met sensor oplossingen en geavanceerde verbondenheid.

Je weet het al langer dan vandaag: de auto van de toekomst is elektrisch én zelfrijdend. Dat heeft ookTE Connectivity maar al te goed begrepen. Zij produceren componenten voor hybride, elektrische en zelfrijdende wagens voor quasi alle automerken. Denk bijvoorbeeld aan sensoren, connectoren of stopcontacten voor in je elektrische wagen. Of aan systemen voor de remmen en datacommunicatie van zelfrijdende wagens. Zo draagt TE Connectivity bij aan een verbonden toekomst.

Het zijn niet alleen hun producten die zorgen voor verbinding. Ze zijn immers ook fier op hun menselijke en familiale bedrijfscultuur die hun medewerkers verbindt. Flexibiliteit, diversiteit, teamwork en talentontwikkeling staan hoog op hun lijstje van prioriteiten. En het resultaat mag er zijn!

bottom of page