top of page
2.png

Innovatieve opslagsystemen: want time is money

zone 

industry baby

website

stow is gespecialiseerd in geautomatiseerde opslag- en rekkensystemen. Het bedrijf uit Spiere-Helkijn, dat actief is in de EU en Amerika, levert niet alleen rekken, maar ook silosystemen en robotshuttles om supply chain te automatiseren.

Een wereld zonder opslag is ondenkbaar. Elke organisatie, of het nu een school, een winkel, een ziekenhuis, een fabriek of een bedrijf is, allemaal gebruiken ze rekken om materiaal op te slaan en te organiseren. Zonder rekken zou het snel een boeltje worden. Opslagsystemen van stow staan garant voor een ordelijk en efficiënt magazijn.

Time is money. Gezien de huidige evolutie in supply chain, wordt de automatisatie van opslag steeds belangrijker. Je zou ervan versteld staan hoe innovatief de wereld van opslag vandaag de dag is. Een goed georganiseerde opslagplaats is namelijk een must voor elk bedrijf om tijd en geld te besparen.

Naast specialist in opslag- en rekken is stow ook een echte robotfabrikant die magazijnen omtovert tot high-tech, Industry 4.0 plekken die volledig geautomatiseerd te werk gaan. Door robotica toe te voegen, verkleint de foutmarge en stijgt de productiviteit exponentieel. Al die technologie ontwikkelt stow inhouse; zelfs die robotshuttles. De initiële software ontwikkelen ze samen met een partner, maar nadien neemt stow opnieuw de touwtjes in handen.

Dankzij een doorgedreven logistieke flow met robots en automatisatie staat jouw Zalando-pakketje in een mum van tijd aan de deur. En dat is met dank aan stow.
Naast Zalando, levert stow ook toepassingen aan Lidl, Colruyt, Agristo, Clarebout, …

bottom of page