top of page
2.png

Randstad & Tempo-Team: de partners in crime die je moet ontmoeten

zone 

beautiful people

website

Je kent Randstad & Tempo-Team zeker en vast als uitzendkantoor. Maar wist je ook dat je er ook zelf aan de slag kan gaan? Nee?! Check zeker hun stand en ontdek wat Randstad en Tempo-Team voor jou kunnen betekenen. Elke dag helpen ze namelijk duizenden mensen aan werk. En niet zomaar werk: zij weten hoe belangrijk een job is in iemands leven. Zij zoeken voor jou dé baan die je doet groeien en waar je gelukkig van wordt. Een job is immers véél meer dan een loonbrief.

Daarom wandelen ze heel je leven met je mee: ze zijn er voor je als je je eerste studentenjob zoekt, je CV wil opstellen of wil leren solliciteren. Ook als je in je latere carrière nood hebt aan begeleiding, een zotte switch wil maken of zelf jobstudenten zoekt, kan je rekenen op Randstad en Tempo-Team.

Het is dus duidelijk: de medewerkers van Randstad en Tempo-Team hebben heel wat impact op anderen. Ze zien iemands potentieel en gaan samen met hen aan de slag om de beste match te vinden. Ben je zelf veerkrachtig, een people person en out-of-the-box denker? Heb je commerciële drive en neem je graag zelf de touwtjes in handen? Dan ben jij misschien zelf de geknipte matchmaker of jobtimist!

Als kers op de taart zetten Randstad en Tempo-team jou als persoon centraal. De key elements? Levenslang leren, inzetten op jouw talenten en persoonlijke begeleiding. Dat combineren ze dan nog eens met technologische en innovatieve tools die het leven van hun klanten, uitzendkrachten én collega’s makkelijker maken.

Dus, werken voor of via deze future-proof werkgevers? Zonder twijfel allebei een topidee!

bottom of page