top of page
2.png

Levenslang leren over een wereld in verandering

zone 

beautiful people

website

Op jonge leeftijd een beroeps-of studiekeuze maken? Dat kan best stresserend zijn, want het voelt misschien aan als een definitieve en allesbepalende keuze. Je hoorde je ouders al weleens zeggen: “In mijnen tijd kozen wij een job als we van school kwamen en bleven we daar de rest van ons leven!” Gelukkig zijn de tijden veranderd. Je hoeft op jonge leeftijd niet langer een keuze te maken die de rest van je carrière bepaalt.

De wereld is continu in ontwikkeling. Loop maar eens rond op de beursvloer van mnm what’s nxt of leg je oor te luisteren bij één van de talks. Het wordt meteen duidelijk: er wordt elke dag gewerkt aan nieuwe technologieën, nieuwe ontwikkelingen en innovatieve oplossingen. Je weet met andere woorden niet wat er volgende week, volgend jaar of binnen tien jaar mogelijk zal zijn. Het leren stopt dus niet na de schoolbanken: je kan je hele leven lang bijleren.

De Provincie West-Vlaanderen zorgt er samen met heel wat partners voor dat je doorheen je loopbaan kan blijven groeien. Dat doen ze door te investeren in materialen en infrastructuur én door opleidingen aan te bieden. Maak je dus geen zorgen: je keuze van vandaag hoeft je leven van morgen niet te bepalen.No worries!

bottom of page