top of page
2.png

Metagenics: jouw supporters voor een gezonder leven

zone 

beautiful people

website

Een gezonder en gelukkiger leven. Willen we dat niet allemaal? Metagenics is zo’n organisatie die ons daarbij wil helpen. Hun motto? Voorkomen is beter dan genezen. Probeer bijvoorbeeld natuurlijke middelen als micronutriënten om rustiger te slapen, zodat je niet naar slaapmedicatie moet grijpen. En dat blijkt te werken: Metagenics is wereldwijd actief en heeft zijn Europees hoofdkantoor in Oostende. Daar kunnen we fier op zijn!

Oostende is trouwens niet alleen hun Europese uitvalsbasis, maar ook de plaats waar een gigantisch deel van hun producten wordt geproduceerd. Nog cooler, dus! Metagenics ontwikkelt hoogwaardige voedingssupplementen (micronutritie) op basis van de wetenschap, om de medemens gezonder en gelukkiger te maken.

Maar wacht –micronutriënten, wadisda nu eigenlijk? Wel, dat zijn voedingsstoffen die in heel kleine hoeveelheden in onze voeding zitten, maar die we grotendeels niet zelf aanmaken. Metagenics selecteert de beste ingrediënten in de beste dosis zodat wij er zo veel mogelijk aan hebben.

Meer weten over waarom en hoe deze natuurlijke supplementen gemaakt worden? Kom eens kijken!

bottom of page