top of page
2.png

mateco IT brengt mensen en technologie naar een hoger level

zone 

industry baby

website

mateco IT is een jong IT-bedrijf in volle groei. Ze maken deel uit van de mateco Holding, die wereldwijd de grootste verdeler is van hoogtewerkers, vorkliften en ander zwaar materieel. Met hun activiteit in meer dan 15 landen kan je wel zeggen dat hun business booming is! Die internationalisering is natuurlijk tof, maar op operationeel vlak moeten er wel allerlei zaken op elkaar afgestemd worden: besturingssystemen, software voor boekhouding, bestellingen … Hier is duidelijk nood aan mateco IT.

Als IT-organisatie ondersteunen ze al de verschillende entiteiten binnen de mateco Holding en proberen ze om iedereen op exact hetzelfde cruiseschip (Qone) te krijgen. Daarnaast denken ze al kilometers vooruit. Ze streven naar efficiëntie door innovatie, zijn ambitieus in onze doelstellingen en werken met de nieuwste technologieën: Kafka, Google Cloud, Machine Learning en zelfs mogelijke toepassingen van Augmented Reality. Bij aanvang van een project willen ze altijd twintig jaar vooruit denken op wat op dit moment realistisch lijkt.

Een heel grote troef van mateco IT is de speelse bedrijfscultuur waarin dit allemaal gebeurt. Momenteel zijn ze gevestigd in een voormalige discotheek. Waar de danseressen vroeger voor het sfeerbeheer instonden, daar nemen zij nu hun kopietjes. Flexibiliteit wordt er héél hoog in het vaandel gedragen, zo is thuiswerk bijvoorbeeld allesbehalve een taboe. Een uitdagende rol in IT, voldoende ondersteuning en een ideale work-life balance brengen je in hogere sferen? Dan is mateco IT voor jou een uitstekende match!

bottom of page