top of page
2.png

Voor JACOPS is geen uitdaging te groot

zone 

industry baby

website

Geen toekomst zonder energie, telecom of mobiliteit. En laten die pijlers nu net de specialiteiten van JACOPS zijn. Met al meer dan 50 jaar ervaring hebben ze bij JACOPS op het vlak van infrastructuurtechnieken binnen telecom, spoor-, water- of andere verkeerswegen hun strepen verdiend. JACOPS voorziet steeds een innovatieve techniek en oplossing op maat van de klant.

Elke dag gaan de ontwerpers en techniekers van JACOPS aan de slag om met slimme oplossingen complexe projecten te tackelen. In samenwerking met de klant kijken ze hoe ze elk project op een innovatieve en duurzame manier kunnen aanpakken. De variatie qua klant, project en omgeving maakt dat elke dag er anders uitziet.

Als familiale onderneming is het voor JACOPS belangrijk een fijne sfeer voorop te zetten, daarnaast is modern en geavanceerd materiaal een must om de job goed te doen. Maar niet alleen daarin investeren ze: ook professionele ontwikkeling vinden ze een must. Zo richtten ze speciaal de JACOPS academy ‘HIT’ op, dat een uiteenlopend gamma aan trainingen heeft. Zo kan elke werknemer blijven groeien – en JACOPS dus ook. Een win voor iedereen!

Een avondje gamen of een film streamen – het mobiele netwerk ondersteunen, dat was het werk van JACOPS. Na een nacht stappen op een veilige manier naar huis? De verkeersoplossingen kwamen mogelijks van de engineeringtafel van JACOPS. En de vernieuwde verlichting aan het spoor? Ook daar zitten ongetwijfeld werknemers van JACOPS tussen. Wil je iets betekenen voor de gemeenschap? Dan zit je goed bij JACOPS.

bottom of page