top of page
2.png

van A naar Beyond

zone 

industry baby

website

Wat je ook nodig denkt te hebben, ECS zorgt ervoor dat het tot bij jou geraakt. Of toch tot in jouw buurt. Ze zijn namelijk een hele grote speler in de logistieke sector. Of het product dat je zoekt nu via trein, boot of vrachtwagen geleverd wordt: ECS zit er voor iets tussen. Vanuit hun hoofdkwartier in Zeebrugge regelen ze een vlot transport in meer dan 35 landen.

Het goederentransport in Europa verloopt grotendeels via de weg. Vele vrachtwagens brengen alles wat we maar kunnen bedenken van het hoge noorden naar het warme zuiden. Maar dit verloopt natuurlijk niet zonder schade. Vrachtwagens produceren namelijk heel wat CO2. Ook het fileprobleem ga je hiermee niet kleiner maken. ECS heeft hiervoor wel een oplossing. Zij gaan ook treinen, boten en combinaties daarvan gebruiken om de goederen naar de juiste plek te brengen.

Natuurlijk blijven vrachtwagens wel nodig. Niet elke plek in Europa of daarbuiten heeft immers een haven of een treinstation. Maar je kan er wel voor zorgen dat de CO2-uitstoot beperkt blijft. Door voor een combinatie van verschillende soorten vervoer te kiezen, superefficiënt te werk te gaan en het volledige logistieke proces te optimaliseren, levert ECS hier een grote bijdrage aan. Zo zorgen ze ervoor dat onze wegen in de toekomst minder belast worden.

Wat ECS nog allemaal kan en doet, past helaas niet meer op jouw scherm. ECS heeft immers nog heel wat vrachtjes te laden en kan daarbij ook jouw hulp gebruiken. Kom langs!

bottom of page