top of page
2.png

een bedrijf in de lift

zone 

industry baby

website

ORONA ontwerpt, maakt, installeert, onderhoudt én moderniseert liften, roltrappen en rolpaden. Hun producten dragen bij tot een toegankelijke maatschappij voor iedereen: zonder lift kan een minder mobiele persoon, een oudere of een kindje in de buggy immers niet of moeilijk op een bepaalde plek komen. Dankzij ORONA kan iedereen bijvoorbeeld in Brussel gemakkelijk de metro nemen. Handig, toch? En hun liften blijven niet in het verleden steken … ze schieten à la Charlie and the Chocolate Factory pijlsnel de toekomst tegemoet.

ORONA ontwerpt met een team van meer dan 110 onderzoekers de lift van de toekomst. Die heeft geen fancy kleurtjes en is ook niet per se doorzichtig. Ook zal hij je niet naar een magische chocoladerivier brengen. De toekomstmuziek zit ‘m in het besturingssysteem en de duurzaamheid van de lift. Zo zijn energie-efficiëntie en -recuperatie bijvoorbeeld heel belangrijk voor een futureproof lift. Deze groene inspanning loont, want ORONA werd zo de eerste liftfabrikant die een prijs kreeg voor milieuvriendelijk ontwerpen. Maar het bedrijf wil er ook voor zorgen dat iedereen toegang heeft tot de samenleving, ook als je toevallig geen trappen kan doen.

Heb jij na het lezen van dit alles zin om mee te liften op het succes van ORONA? Dan zullen ze je graag zien komen. Ze zoeken namelijk nog een pak talenten om de verticale mobiliteit van de toekomst mee vorm te geven.

bottom of page