top of page
2.png

CLdN: de partner voor duurzaam internationaal transport

zone 

industry baby

website

Doet de naam CLdN niet meteen een belletje rinkelen? Deze transportspecialist speelt nochtans een gigantische rol in de logistieke wereld! CLdN verplaatst al bijna 100 jaar goederen doorheen Europa. Daarvoor maken ze niet enkel gebruik van scheepvaart, maar ook van auto- en spoorwegen. Deze combinatie zorgt voor minder drukte op de weg en een lagere CO2-uitstoot per getransporteerde unit. CLdN investeert dan ook continu in zijn nieuwe vloot: ze trekken resoluut de kaart van duurzaamheid.

Daarnaast zet CLdN ook enorm in op familiale waarden en kansen voor alle medewerkers. Ze geloven dat jongeren de sleutel van de toekomst zijn en investeren dan ook met veel plezier in een traject voor jonge starters. Ze geven je de kans om vanuit verschillende locaties in Europa een functie uit te oefenen. Bovendien zijn ze vastberaden om als bedrijf mee te groeien met jullie en ondersteuning te bieden wanneer nodig.

Klinken geweldige opportuniteiten in een internationale omgeving je als muziek in de oren? Ga hen dan zeker eens bezoeken!

bottom of page