top of page
2.png

Ontmoet Braem: de one-stop-shop voor vrachtwagens

zone 

industry baby

website

Het Belgische Braem is al 68 jaar specialist in de verkoop van tweedehands vrachtwagens en vrachtwagenonderdelen voor MAN en Mercedes. Ze hebben een imposante onafhankelijke werkplaats en zijn actief in België en buiten de landsgrenzen. Ze zijn niet zomaar verkoper van vrachtwagens en onderdelen; ze hechten ook veel belang aan duurzaamheid en innovatie.

Bijdragen aan de circulaire economie? Geen probleem voor Braem. Van vrachtwagens tot tweedehands onderdelen: niets gaat verloren. Braem heeft zijn eigen afbraakafdeling waar beschadigde vrachtwagens gedemonteerd worden om de onderdelen te recupereren. Die onderdelen worden na inspectie terug te koop aangeboden. Wat niet herbruikbaar is, wordt omgevormd tot grondstof. Ook houden ze zich voorbeeldig aan de steeds strengere milieumaatregelen, zoals de emissienormen van vandaag.

Het woord ‘future-proof’ ontbreekt niet in Braems woordenboek. Ze blijven steeds bij met nieuwe evoluties op de competitieve markt, zoals de elektrificatie van vrachtwagens, centralisatie van de logistiek via een app of het resetten van wagens op afstand. Weten wat dat allemaal precies betekent? Check zeker hun stand!

Dit familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische profielen voor in de verkoop én in de werkplaats. Hun belofte aan jou? Een goeie work-life balans, interne ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden en een feestcomité dat leuke initiatieven organiseert.

bottom of page