top of page
2.png

Een digitale en duurzame revolutie met Bits of Love

zone 

industry baby

website

Een hecht en met expertise volgestouwd team dat digitale producten met liefde van begin tot eind oplevert: dat is Bits of Love. Ze stonden al in voor heel wat leuke, opvallende en doeltreffende producten voor bijvoorbeeld Club Brugge, Studio 100 en Universiteit Gent, maar hebben nog een hoop andere ideeën en oplossingen voorhanden. Vlaanderen een niveau hoger llen? Op een digitale manier, natuurlijk? Bits of Love weet hoe dat moet.

Vlaamse kleuters op individueel niveau leren lezen, zeeafval op een efficiënte en toegankelijke manier helpen opruimen, studenten bijstaan in hun studiekeuzes, of Vlaamse voetbalploegen omvormen tot onklopbare digitale spelers: Bits of Love doet het gewoon. Ze ontwikkelen digitale producten die niet enkel kwalitaef en preg zijn in gebruik binnen een strakke structuur, maar er ook goed uitzien en stevige impact genereren.


Voor Bits of Love is het echt belangrijk dat de lat hoog wordt gelegd, voor henzelf en voor hun klanten: dit zijn de 'bits'. Enkel op die manier slagen ze erin om een hoogwaardig eindproduct af te leveren. Daarnaast willen ze ook goed doen voor zichzelf, hun team en de samenleving: de 'love'. Zo kiezen ze bewust voor impactvolle projecten, sporten ze elke week samen en zeen ze zich blijvend in voor goede doelen.

Voel jij de love en ben je klaar om jouw bits te geven? Goed nieuws dan, want ze zoeken nog extra volk om hun team te versterken.

bottom of page