top of page
2.png

Alstom wijst jou de weg naar een groenere en slimmere wereld

zone 

industry baby

website

Het vervoermiddel van de toekomst? Dat is een gemakkelijke vraag: de trein natuurlijk! Toch zeker als het aan de mannen en vrouwen van Alstom ligt. Zij maken treinen, en drukken zo hun ambitieuze en ecologische stempel op de wereld.

Als kind heb je sowieso wel eens met treintjes gespeeld, maar bij Alstom doen ze dat nog steeds –zij het op een iets serieuzere manier. Want de trein, da’s behalve altijd een beetje reizen ook de mobiliteit van de toekomst. Bij Alstom willen ze niet alleen goede en aangename treinen maken voor de reiziger, ze willen dat ook op een duurzame en efficiënte manier doen, voor de wereld. Daarnaast zetten ze ook in op groene en digitale vernieuwingen in de treinen en in hun bedrijf. Daar profiteert iedereen van!

Wist je dat de treinen van Alstom wel in 25 Europese landen rijden? En ze zijn actief in meer dan 70 verschillende landen –very international. Dat maakt natuurlijk dat elke nieuwe dag, elke geproduceerde trein en elke volgende stap in hun strategische plan een grote uitdaging is. Ze zoeken nog heel wat mensen die een gevoel voorondernemerschap, groene durf en zin voor verantwoordelijkheid combineren. Heb jij zin in een wereldwijde reis? Kom dan zeker eens langs bij Alstom.

bottom of page