top of page
2.png

Ontmoet één van de grootste frietmakers ter wereld

zone 

yummy

website

Telkenser frietjes op ’t menu staan, zijn er alleen maar blije gezichten aan tafel. En dat heeft Agristo goed begrepen: zij produceren en leveren door aardappel geïnspireerde producten over de hele wereld. Hartjeskroketten, wafelfrietjes of sterrengratins? Geen vorm is te gek voor het ontwikkelingsteam van Agristo. The sky’s the limit, maar dan met patatjes!

De huismerken van frietjes en kroketjes in veel populaire supermarkten worden gemaakt door Agristo. En dat doen ze op een duurzame en innovatieve manier: ze hebben aandacht voor human capitalen het tegengaan van voedselverspilling. Bovendien gebruiken ze gezuiverd water uit de Leie voor hun productieproces. En er is nóg meer: in een nieuw project wordt de schil van hun aardappelen getransformeerd tot de plastieken verpakking van hun frieten. Da’s net magie!

Bovendien doet Agristo voortdurend aan marktonderzoek om de beste producten te ontwikkelen. Ken jij het concept clockless eating al? Dat heeft niks te maken met het klokhuis van je appel, maar alles met eten wat, wanneer en waar jij maar wilt. Zonder een blik op de klok, dus. Agristo is helemaal mee met deze trend. Zij mikken op lekkere en kwalitatieve snacks die makkelijk klaar te maken én op te smikkelen zijn.

Dit alsmaar groeiende bedrijf mag zich een van de grootste frietmakerster wereld noemen. Maar wees gerust: ondanks deze impressionante titel blijft Agristo trouw aan hun familiale sfeer op de werkvloer. Ze verwelkomen maar al te graag jong geweld tot hun team van potatoholicsen hechten veel belang aan jouw groeitraject binnen het familiebedrijf. Niemand is een nummer en iedereen mag meedenken over de toekomst. Doe je mee?

bottom of page