top of page
2.png

vindt een job die bij jou past

zone 

beautiful people

website

Je weet misschien wel waar je nu mee bezig bent (hopelijk), maar heb je al eens aan je toekomst gedacht? Of je nu kiest voor een job in de logistiek of de techniek, of voor iets helemaal anders gaat: bij Accent zit je goed voor een carrière die bij je past.

Op dit moment bevind je je op een superinteressant kruispunt in je leven. Je hebt (bijna) een studie afgerond en kan beginnen dromen over wat de komende jaren voor jou in petto heeft. Een nieuwe studie? Een stage? Of kies je er toch voor om de arbeidsmarkt te gaan ontdekken? Als je voor dat laatste avontuur gaat, is Accent er om jou door deze nieuwe ervaring te gidsen.

Accent heeft jobs in alle verschillende sectoren in haar databank zitten. Voor ieder wat wils dus, en makkelijk op te zoeken via hun website. Die jobs zijn trouwens over het hele land verspreid, zodat jij dichtbij huis kan werken – of lekker ver, als je dat liever wil. Bovendien zet Accent in op jobs die uitzicht bieden op een vast contract, wat jou zekerheid biedt. En lijkt een bedrijf heel goed bij jou te passen, maar is er niet meteen een vacature op jouw lijf geschreven? Daar weet Accent wel raad mee. Hoe zit het, ben je klaar om te solliciteren voor de job die op je lijf geschreven is? Ga dan eens langs bij Accent.

bottom of page