top of page
BLAUW+APPELBLAUWZEEGROEN.jpg

wil je meewerken?

Op 12, 13 en 14 mei organiseren we in het BMCC Brugge het waanzinnig MNM what's nxt. 

Tijdens deze drie dagen ontvangen we meer dan 10 000 bezoekers. Om alles in goede banen te leiden hebben we heel wat helpende handen nodig. 

Are you up for the challenge?

algemeen

Toolkit

Op 12, 13 en 14 mei organiseren we samen met onze partners het waanzinnig MNM what's nxt. Tijdens dit event kunnen meer dan 10 000 bezoekers kennismaken met zo ongeveer alles waar ‘technologie’ voor staat. Dit in het prachtige BMCC Brugge. 

 

Om de organisatie in goede banen te leiden hebben we heel wat helpende handen nodig. 

Naar welke profielen zijn we op zoek? 

 

Expeditieleiders

Op 12 en 13 mei verwelkomen we doorheen de dag meer dan 4 000 leerlingen van de derde graad. Deze studenten worden door een expeditieleider mee op pad genomen op onze beursvloer.  

Als expeditieleider ben je verantwoordelijk voor een klasgroep en zorg je dat ze tijdig op een afgesproken plaats zijn. Op basis van een uitgewerkte briefing kan jij deze groep ook meer vertellen over de deelnemende bedrijven. 

Onthaalmedewerkers

Beschik jij over een brede glimlach? Sta je klaar om mensen te helpen? Dan is deze rol zeker iets voor jou. 

Wanneer een bezoeker aankomt in het BMCC Brugge sta jij op de eerste rij om hem/haar te ontvangen. Je helpt deze bezoeker bij het registratieproces, wijst hem de weg en weet een antwoord op alle vragen. 

Frietscheppers

Ben jij gek van frieten? En heb je altijd al eens in een frituur willen staan? 

Tijdens MNM what's nxt trakteren we élke bezoeker op een snack van West-Vlaamse bodem. Om deze snack te verdelen hebben we mensen nodig die deze frieten uit te scheppen. Echt iets voor jou? 

Wat hebben we jou te bieden?

Een onvergetelijke ervaring: check! 

Een toffe studentenjob: check! 

Een correcte verloning: check! 

Interesse? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

diploma bijna op zak?

Vorig jaar behaalden maar liefst 71.000 Vlaamse jongeren een diploma hoger onderwijs. Met een eigen event op donderdag 12 mei 2022 in het BMCC Brugge, zorgen wij met MNM voor een gepast afstudeerfeest. Tijdens deze avond kan je kennismaken met uitdagende jobs en lifehacks om succesvol van start te gaan. Daar hoort natuurlijk ook een portie lifestyle en muziek bij. En wie weet vind je er ook de perfect match.

bottom of page