top of page
BLAUW+APPELBLAUWZEEGROEN.jpg

editie 2024

West-Vlaanderen
 18 - 19 maart 2024 

SPOILER ALERT: MNM What’s NXT komt terug in 2024!
Ons technologiefestival voor àlle richtingen en opleidingsvormen van de 3de graad strijkt volgend schooljaar neer in Kortrijk. Tijdens MNM what's nxt worden jongeren uitgedaagd om mee na te denken over hun (digitale) toekomst. Hier kunnen ze in contact komen met opleidingen, jobs, producten en diensten van innovatieve kennisinstellingen, bedrijven en organisaties. 

early bird: schrijf je school in

Ga op een supercoole, hoogtechnologische expeditie op mensenmaat langs verschillende organisaties. Zij demonstreren hoe ze elke dag met hun jonge werknemers en onderzoekers duurzaam en innovatief te werk gaan. Zo zal West-Vlaanderen weer tonen hoe futureproof ze is.

save the date

Op maandag 18 en dinsdag 19 maart 2024 nodigt MNM samen met VOKA West-Vlaanderen zoveel mogelijk leerlingen en leerkrachten uit om deel te nemen aan onze scholendagen. Dit uiteraard op onze eigenzinnige manier zodat iedereen mee is met het verhaal. Zet het al in je planning!

inschrijven

Zin om in 2024 aanwezig te zijn? Ga de zomervakantie in zonder zorgen en schrijf je nu al in via een unieke toegang! Deelnemers van de vorige editie kunnen zich inschrijven via dit formulier:

Nog steeds niet overtuigd? 5 redenen om MNM What’s NXT 2024 niet te missen en je als de bliksem gratis in te schrijven: 

  1. Een uniek festival op maat van onze jonge luisteraars die belangrijke keuzes moeten maken rond studie-oriëntatie en de arbeidsmarkt. 

  2. De jongeren komen buiten met een hoofd vol inspiratie. 

  3. We maken alles tastbaar. Je kan met je eigen ogen zien wat technologie allemaal te bieden heeft voor de toekomst. Je zal versteld staan! 

  4. Jouw leerlingen krijgen de kans om kennis te maken met de innovatieve stad Kortrijk.  

  5. Ons evenement is helemaal gratis en je krijgt erbovenop een early bird toegang om je in te schrijven!

dit was MNM what's nxt 2022

Jelle Jansegers Photography_PREVIEW_MNMWHATSNEXT_VOKA-8809.jpg
Jelle Jansegers Photography_PREVIEW_MNMWHATSNEXT_VOKA-dag2-9318.jpg
Jelle Jansegers Photography_PREVIEW_MNMWHATSNEXT_VOKA-8924.jpg

Dat West-Vlaanderen futureproof is, werd op MNM What’s NXT in het BMCC in Brugge weer eens bewezen. Drie dagen lang toonden een 60-tal organisaties, opgedeeld in 4 zones, hoe zij duurzaam en innovatief te werk gaan. Twee dagen lang werden derdegraads studenten van over heel Vlaanderen verwelkomd.

zit je met een vraag?

Jelle Jansegers Photography_PREVIEW_MNMWHATSNEXT_VOKA-8655.jpg

Heb je nog vragen over MNM what's nxt? 

Stuur ons een berichtje via onderstaande knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page